Драги ученици, драги наставници, поштовани родитељи, нека нам је срећна школска слава!

Свечана академија поводом прославе Савиндана, празника којим се обележава успомена на Светога Саву, првог српског архиепископа и великог просветитеља, ове године ће у нашој школи бити реализована онлајн програмом. Свечано ломљење колача обележиће се у најужем кругу и уз поштовање свих мера спречавања ширења заразе вируса, у холу школе у 11.00 часова. Церемонији ломљења колача присуствоваће протонамесници Милан Луковић и Љубан Петровић, као и вероучитељ школе Дарко Глукчевић, помоћник директора Звонислав Поповић и председник Школског одбора Татјана Старчевић.

Програм који су припремили ученици школе, полазници музичке, литерарне и драмско-рецитаторске секције са својим професоркама, биће доступан преко званичних страница школе на друштвеним мрежама, као и сајту (https://www.tehnickaue.edu.rs/).

Као и сваке године, Техничка школа похваљује на Савиндан ученике који су се посебно залагали или истакли у одређеној области и предмету, на предлог наставника и одељенских старешина, те ће тако списак похваљених ученика бити доступан на огласној табли школе.

Ово је празник који сви волимо, коме се радујемо, за кога се спремамо издашно и са осмехом. Иако смо спречени да га прославимо као претходних година, уз уважене и драге госте, не умањујемо његову свечаност и лепоту. Дух светосавља је увек са нама.

Нека нам је свима срећна и благодетна школска слава, Свети Сава!