У организацији секције за верску наставу Техничке школе, а у сарадњи са Градским културним центром у Ужицу, 24. јануара је одржано хуманитарно Духовно вече, у поводу празника Светог Саве. Простор клуба ГКЦ-а био је испуњен пријатељима, професорима и ученицима разних ужичких школа који су дошли да подрже ову акцију.
Учесници програма су били наши ученици из разних одељења, а поред њих учествовали су и гости из Медицинске школе. Сви заједно представили су публици скроман програм Духовне вечери, подсећајући све присутне да је светосавски пут, пут који води у живот и пут који увек треба да следимо. Управо зато, вече је имало хуманитарни караткер, те је тако прикупљен новац којим ће се припремити пакетићи за децу која ће празник Савиног дана дочекати на одељењу педијатрије у Ужичкој болници. Та замисао била је замајац ове вечери, како би свако дете, па и у болничкој постељи, осетило радост празника.
Овим путем захваљујемо свима који су нас обрадовали својим присуством, а исто тако и свим учесницима из Медицинске и Техничке школе, који су огромном љубављу и одговорношћу одговорили на ову иницијативу секције за верску наставу!